Cappuccinorutor



Verkligen ingenting för kalorijägare, men goda blir de !

400 g smör
5 dl råströsocker
8 ägg
6,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk kakao
6 msk nescafé upplöst i
4 msk varmt vatten

Glasyr:
150 g vit choklad
60 g smör
6 msk mjölk
4 1/4 dl florsocker
kakao

Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget och rör noggrant mellan varje.
Bland de torra ingredienserna. Rör ut kaffet i det varma vattnet. Blanda ner mjölsorterna växelvis med kaffet i smeten.
Grädda i en mindre ugnsform för att få höjden på kakan, ca 35x40cm
Ugnstemperatur 175°, ca 25 min. Kakan ska vara torr.

Till glasyren smältes smör, mjölk och den vita chokladen varsamt i en kastrull. Tillsätt florsocker och rör den slät.
Bred över den kalla kakan och sikta lite kakaopulver över.

" VÄNTA INTE PÅ DEN STORA LYCKAN, SÅ ATT DU MISSAR DEN LILLA"/ okänd

Kommentarer
Postat av: Majvor

Detta är en sååå fantastisk blogg och helt fantastiskt goda och fina bakverk. Hon som gjort dem är verkligen en superbagare!!!

2012-02-27 @ 12:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0