Röda vinbärspaj




Enkel att tillaga och supergod med krispig botten.

150 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
Blanda ihop alla de torra ingredienserna. Smält smöret och häll över mjölblandningen. Tryck ut degen i en pajform. Förgrädda mitt i ugnen i 10 minuter i 200° ugn. Strö på frysta eller färska vinbär och grädda ytterligare 15 minuter.
Servera med vaniljglass.

"FASTÄN DET ÄR VÄLDIGT GOTT ATT ÄTA HONUNG SÅ FINNS DET ETT ÖGONBLICK STRAX INNAN MAN BÖRJAR ÄTA DEN SOM NÄSTAN ÄR ÄNNU BÄTTRE" Nalle Puh





Kommentarer
Postat av: Kian

Mmmmmm!

2011-08-23 @ 16:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0