Banankaka



2 1/4 dl socker
100 g margarin
3 st bananer
2 ägg
3 3/4 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl mjölk
Rör socker och margarin vitt och poröst. Mosa bananerna med en gaffel och rör ner det i smöret. Tillsätt äggen, ett i taget och vispa kraftigt. Blanda de torra ingredienserna och rör ner det i smeten växelvis med mjölken. Smörj en rund kakform och grädda kakan i 175 grader varm ugn, ca 40-50 min.

Jag fick ett tips om att ha i några droppar bittermandeloja i smeten, och det var inte så dumt, men jag föredrar trots allt  utan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0