Smörgåstårta med lax och räkor
Bröd: se recept till smörgåstårta med kyckling
Fyllning 1:
2 burkar tonfisk
1 stjälk selleri
1 litet äpple
4 msk majonnäs
2 msk gräslök
Citronpeppar
Salt
Fyllning 2:
3 hårdkokta ägg
300 g rökt lax
0,5 dl stenbitsrom
2 msk finhackad dill
2 dl creme fraiche
1 msk citron
Vitpeppar
salt
1 stor burk majonnäs
ca 2 dl finhackad persilja
500 g skalade räkor
300 g rökt lax
8 hårdkokta skivade ägg
färsk dill
Finhacka selleri och äpple, låt tonfisken rinna av, rör ihop alltsammans och smaka av kryddningen.
Hacka de hårdkokta äggen, skär laxen i små bitar, finhacka dillen och rör ihop med de övriga ingredienserna.
Dela brödet i tre delar, lägg de två fyllningarna emellan. Bred majonnäs ovanpå och runt kanterna. Strö finhackad persilja runt kanterna. Garnera med hårdkokt skivad ägg,räkor, lax, citron och dill.
" CHOOSE TO SEE THE WORLD THROUGH GRATEFUL EYES. IT WILL NEVER LOOK THE SAME WAY AGAIN. / Doe Zantamata
Denna var riktigt läcker och säkerligen lika god !