Smörgåstårta med lax och räkor



Bröd: se recept till smörgåstårta med kyckling

Fyllning 1:

2 burkar tonfisk

1 stjälk selleri

1 litet äpple

4 msk majonnäs

2 msk gräslök

Citronpeppar

Salt

 

Fyllning 2:

3 hårdkokta ägg

300 g rökt lax

0,5 dl stenbitsrom

2 msk finhackad dill

2 dl creme fraiche

1 msk citron

Vitpeppar

salt

 

1 stor burk majonnäs

ca 2 dl finhackad persilja

500 g skalade räkor

300 g rökt lax

8 hårdkokta skivade ägg

färsk dill

 

Finhacka selleri och äpple, låt tonfisken rinna av, rör ihop alltsammans och smaka av kryddningen.

Hacka de hårdkokta äggen, skär laxen i små bitar, finhacka dillen och rör ihop med de övriga ingredienserna.

Dela brödet i tre delar, lägg  de två fyllningarna emellan. Bred majonnäs ovanpå och runt kanterna. Strö finhackad persilja runt kanterna. Garnera med hårdkokt skivad ägg,räkor, lax, citron och dill.

" CHOOSE TO SEE THE WORLD THROUGH GRATEFUL EYES. IT WILL NEVER LOOK THE SAME WAY AGAIN. / Doe Zantamata


Kommentarer
Postat av: Nicole

Denna var riktigt läcker och säkerligen lika god !

2012-06-20 @ 18:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0